Dordrecht genomineerd voor Evenementenstad van het Jaar

Dordrecht is genomineerd voor Evenementenstad van het jaar. Samen met Dordrecht zijn Amsterdam, Apeldoorn, Rotterdam en Utrecht genomineerd in de categorie voor steden met meer dan 100.000 inwoners. Dordrecht heeft eerder, in 2003 en 2012, deze prijs in de wacht gesleept.

Daarnaast is ook de landelijke viering van Koningsdag nieuwe stijl genomineerd.

De nominatie voor de Nationale Evenementenprijzen 2016 heeft betrekking op het evenementenbeleid en de evenementenactiviteiten in de periode 1 januari 2015 tot en met 30 juni 2016.

De kandidaturen voor de Nationale Evenementenprijzen zijn ingezonden door Dordrecht Marketing waar het Evenementenbureau Dordrecht onderdeel van uitmaakt. Zonder de inzet van de vele organisatoren, vrijwilligers, gemeente Dordrecht en andere organisaties zouden de nominaties natuurlijk geen gestalte hebben gekregen.

Binnenkort beoordeelt de vakjury van de Nationale Evenementenprijzen de ingezonden motivaties en wijst de uiteindelijke winnaar aan.

De winnaars worden bekendgemaakt tijdens het Nationaal Congres Evenementen dat dit jaar plaatsvindt op 10 oktober 2016 in Utrecht. 

                                                                  Later meer informatie.

Terug naar het nieuwsoverzicht Print