Brochures

DORDRECHT MAGGEZIEN
Ieder jaar wordt het Dordrecht Maggezien uitgebracht. In 2016 zullen er net als in voorgaande jaren twee edities van het Dordrecht Maggezien verschijnen . U kunt de meest recente versie (najaar 2016) hier in de online versie lezen. Iedere editie bevat een overzicht van de leukste evenementen, winkeltips, een recepttip en een interview met een (bekende) Dordtenaar.

Indien u de meest recente of juist oudere edities van het Dordrecht Maggezien wilt ontvangen, dan kunt u een mail sturen naar maggezien@dordrecht.nl.

EVENEMENTENKALENDER
Jaarlijks wordt aan het begin van het evenementenseizoen de Evenementenkalender huis-aan-huis verspreidt in alle Drechtsteden. De brochure voor 2017 is waarschijnlijk begin april weer beschikbaar.

SMAKEN VAN DORDRECHT BROCHURE
Dordrecht Marketing heeft een brochure uitgegeven met daarin een overzicht van de restaurants, eetcafés, lunchrooms en speciaalzaken in het centrum van Dordrecht. U kunt hier de online versie  van de brochure bekijken.

MONUMENTENGIDS
Voor het seizoen 2016 is er net als voorgaande jaren een monumentengids uitgebracht. U kunt hier de online versie bekijken.

TOERISTISCHE STADSPLATTEGROND
Handige stadsplattegrond van het centrum van Dordrecht nodig? Klik hier voor de online versie. Hij is ook gratis af te halen bij intree Dordrecht I VVV aan de Spuiboulevard 99.

VVV BROCHURE
De VVV Dordrecht brengt jaarlijks een toeristische brochure uit met daarin alle relevante toeristische tips en informatie. De online versie van de brochure kunt u hier inzien.

Terug naar de vorige pagina Print